EFT för hemmabruk - släpp stress & oro

Nya effektiva och evidensbaserade sätt att ta udden av stress, hitta lugnet och landa i nuet.

Spänd är den du tror du borde vara 
- avspänd är den du är

Stress är en del av livet. Likaså oro. Det hjälper oss att överleva. Men i för stora doser och över för lång tid resulterar stressen i ohälsa och sämre livskvalitet.

EFT är ett suveränt självhjälpsverktyg. Du kan göra så mycket själv för att ta udden av starka känslor eller släppa dem helt.

Du kan lugna ner ett överaktiverat nervsystem så att ditt sinne kan få ro. Du kan tagga ner i skarpt läge så du inte säger eller gör något dumt och överilat. Om du har någon i din närhet som triggar dig kan du med hjälp av övningarna här i kursen hitta nya och mer konstruktiva sätt att bemöta dem.

EFT för hemmabruk ger dig en genväg hem till dig själv.

EFT för hemmabruk ger dig färdigheter du kan använda hela livet.

Lena Häggqvist

EFT är rätt så enkelt att förstå och överraskande effektfullt. Min stressnivå har gått ner, jag har funnit ett verktyg att arbeta med. Vilken vinst, helt ovärderligt! Trodde inte att det skulle gå att påverka så mycket med en sån "enkel" insats". Och meditationerna i kursen är fantastiska!

Elsa Åkerhielm

Jag skulle beskriva det som att EFT på ett unikt sätt hjälper själen och kroppen att närma sig varandra. Samtidigt känns det mer handlingskraftigt än sådant jag upplevt tidigare (mest i olika sorters samtalsterapier). Väldigt bra att ha ett handfast verktyg! Har tillämpat det vid några tillfällen på jobbet inför utmanande uppdrag och upplevt att stressnivån sjunkit. Känner en positiv kontroll! Känner mig ’rikare’ med detta verktyg!

Camilla Ekström

Bra upplägg med både text och video. Fått ett verktyg vid stress, huvudvärk mm. Jag känner mig lugnare, har mer energi och sover bättre.

EFT för hemmabruk är för dig som ...

 ... är ganska ny för EFT och vill lära dig knacka bort vardagsstress och oro.  

... har mer knackvana, men inte kommer till skott med att använda EFT på egen hand.  

... vill utöka din repertoar med nya och effektiva sätt att knacka.

Madeleine Högsander

Coach, terapeut Neurosemantikern

Kursen har givit mig bra nybörjarkunskaper inom EFT Tapping. Jag tyckte det var lätt att snabbt och lekfullt/utforskande börja tillämpa teknikerna i mitt eget liv. Jag upplever att vissa specifika situationer blivit mycket mindre stressande för mig när jag använder EFT. Skönt! Kursen har känts seriös utan att vara allt för tung och tidsödande att göra.

Ellinor L.

Bra övningar med spännande nya perspektiv på vissa saker vilket jag inte provat tidigare med knackning. Det är bra respons på det man skriver i kommentarsfältet vilket gör att man får pepp/stöd om man har något man funderar på eller bara berättar hur det gick.

Gunilla Ripstrand

Totalt sett mår jag bättre, har en tydligare riktning i mitt liv. Känner mig mer tillfreds.

Titta på den här videon - mindre än två minuter!
Lite mer om kursen och vad den innehåller - inspelat en blåsig dag i skärgården ...

Praktiska övningar, inte bara prat

⚜️ En kurs med korta, praktiska lektioner som släpps över en fyraveckorsperiod.

⚜️ Du tränar upp dina färdigheter att använda EFT som självhjälp, så att du kan känna dig trygg med processen. Steg för steg bekantar du dig med de olika element som gör tapping så verksamt.

⚜️ Med värme och medkänsla guidas du att utforska det som stressar och oroar dig. Teknikerna vi använder varierar, med de är alla maxade med goda och effektiva ingredienser som hjälper dig till ett lugnare och rikare liv.  

⚜️ Många olika teman: knacka här och nu - trygga upp systemet - utforska känslan - släppa det som hänt - från oro till drömläge - "jobbiga människor" - barndomsminnen - meditationer med mera.

⚜️ Du lär dig i din egen takt. Och du får självklart behålla materialet så du kan gå tillbaka och göra övningarna flera gånger. Till sist kan du skräddarsy ditt allra bästa sätt att använda EFT.  


Vi människor behöver varandra

Det finns en anledning till att det ibland är svårt att göra EFT på egen hand. Vi människor behöver varandra. Det är mycket lättare att knacka tillsammans med en lugn och trygg person än att knacka helt själv. Det är helt enkelt så vi och våra nervsystem är funtade.  

EFT för hemmabruk är en annorlunda kurs i EFT tapping. Jag guidar dig och vi knackar tillsammans tills du är redo att freestyla och knacka helt fritt.  

Du får formen, men fyller den med ditt eget innehåll.

Iréne

Mitt namn, Iréne, betyder fred, eller frid. Hela mitt liv har jag letat efter den punkt där jag kan sluta fred med mig själv. Nu delar jag med mig av det bästa så att du också kan göra det - livet blir så mycket enklare då!

Jag är Scandinaviens enda EFT International Master Trainer och älskar att sprida kunskap om den här otroligt verkningsfulla metoden. Vill du veta mer? Du hittar info om mig, EFT och mina utbildningar här >>

Anna Gilbe

Psykoterapeut och handledare, Insikt

Övningarna och demonstrationerna av tekniker har en varm, tillåtande atmosfär. Känns inbjudande och roligt att pröva och öva. Iréne utstrålar trygghet, värme och vänlighet och det är lätt att - trots bara videokontakt - känna sig personligt mött.

Värdefull påfyllning och fördjupning av tidigare kunskaper, samt stor inspiration att fortsätta använda EFT i min vardag och liv. Gillar pedagogiken och det avdramatiserade förhållningssättet - inget svart/vitt; rätt/fel ....samtidigt som det funnits en tydlig grund och genomgång.

  • EFT för hemmabruk - släpp stress & oro
  • 1250 SEK

    TA UDDEN AV STRESSEN, HITTA LUGNET OCH LANDA I NUET

    Starta nu

VANLIGA FRÅGOR

När du tryckt på köpknappen och betalat är kursen din. Du får tillgång till den så långe du behöver.

Nej, du får några lektioner åt gången, utportionerat med några dagars mellanrum så att du hinner träna. Hela kursen är 4 veckor.

Absolut. Du har hittat helt rätt! Övningarna är upplagda så att du gradvis vänjer dig vid de olika stegen som ingår i tapping.

Absolut. Alla har sin egen unika stil att förmedla EFT, man lär sig alltid något och får nya infallsvinklar som gör att ens egen knackning fungerar bättre.

Både ja och nej. Det som håller oss tillbaka i livet är oftast rädsla eller oro. Rädsla för att misslyckas, att någon ska bli arg på en, att man ska såra någon. Rädsla för det okända. När man tagit hand om de känslorna brukar saker och ting förändras, och det blir lättare att uppnå det man vill i livet.

Du övar själv, med stöd av filmerna. Du har tillfälle att ställa frågor - du kan maila till din kursledare om det är något du inte förstår eller behöver hjälp med. Ibland kan du också få en inbjudan till gemensamma Zoom-träffar. Vi knackar tillsammans, och det finns utrymme för dina frågor.

EFT är ett bra komplement till andra terapiformer, till exempel KBT, andra typer av samtalsterapi eller mer kroppsliga behandlingar. Om du redan går hos en tapping-terapeut kan EFT för hemmabruk fungera som ett bra stöd mellan gångerna.