Irénes berättelse (ljudbok)

Första delen av "Trots att jag har cancer - om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness".

En berättelse som berör ...

Sommaren 2012 drabbades jag, Iréne Ödmark-Hall, av bröstcancer. Jag fick då tillfälle att prova mina egna metoder i skarpt läge och kunde konstatera att de verkligen fungerade. Mina erfarenheter resulterade i boken Trots att jag har cancer - om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness.


Här kan du lyssna till Irénes berättelse, den första delen av boken. Den ger en introduktion till EFT tapping och hur jag använde mig av det under hela sjukdomsperioden - från diagnos till återhämtning.

Det var ett suveränt verktyg för att hantera oro och starka känslor, och även minimera illamående och andra biverkningar i samband med behandlingen.

 "Så vacker, så stark, så modig! Jag skrattar och gråter om vartannat! TACK! Vilken fantastisk bok! Vilken gåva! Nu ska jag läsa vidare och knacka på mina egna trauman kring att stå bredvid närstående cancersjuka."

- Linda Westlund
Linda Westlund Empowerment

Ger hopp och handfast stöd i ett utsatt läge

Bokens andra och tredje del finns bara i tryckt format. Att få överblick och kunna bläddra i en bok gör det enklare om man själv vill använda sig av EFT Tapping före, under och efter sin sjukdom.  

EFT botar inte cancer, men hjälper kroppen att mobilisera sin egen självläkande förmåga. Dessutom mår man så mycket bättre - bara det är guld värt.  

Den kompletta pappersboken finns att köpa hos nätbokhandlarna.

"Genomtänkt, genomlevd och alltigenom intressant. Så tänker jag efter att ha sträckläst Iréne Ödmark-Halls personliga skildring av sin nedstigning i underjorden, sin färd upp mot ljuset och den metod, EFT (Emotional Freedom Techniques), som hon använde som stöd på vägen. Jag önskar att jag hade haft tillgång till denna bok då jag själv drabbades av cancer. Den hade säkert varit till god hjälp."

- Patricia Tudor Sandahl
Författare och terapeut

"Så mycket mänsklig värme, humor, klarsynthet och ett så träffsäkert målande språk. Är övertygad om att denna bok också kan hjälpa många i sitt sökande efter hälsa och personlig utveckling. Innan de blir sjuka. Bra, tydliga instruktioner. Lätt att förstå, att följa tankegångarna"

- Gunnel Saric
Författare till Min vän Smärtan

Innehåll

  • Irénes berättelse
  • 60 SEK

    Första delen av boken Trots att jag har cancer

    Köp och lyssna