EFT för hemmabruk - stress & oro

Nya effektiva och evidensbaserade sätt att ta udden av stress, hitta lugnet och landa i nuet.

I februari öppnar registreringen till nästa kursomgång.

Skriv upp dig på intresselistan så får du en påminnelse när det är dags!

Anmäl dig här >>


EFT är ett suveränt självhjälpsverktyg. Du kan göra så mycket själv för att ta udden av starka känslor eller släppa dem helt.

Du kan lugna ner ett överaktiverat nervsystem så att ditt sinne kan få ro. Du kan tagga ner i skarpt läge så du inte säger eller gör något dumt och överilat. Om du har någon i din närhet som triggar dig kan du med hjälp av övningarna här i kursen hitta nya och mer konstruktiva sätt att bemöta dem.


För dig som ...

... är ganska ny för EFT och vill lära dig knacka bort vardagsstress och oro.

... har mer knackvana, men inte kommer till skott med att använda EFT på egen hand.

... för dig som vill utöka din repertoar med nya och effektiva sätt att knacka.


Vi människor behöver varandra

Det finns en anledning till att det ibland är svårt att göra EFT på egen hand. Vi människor behöver varandra. Det är mycket lättare att knacka tillsammans med en lugn och trygg person än att knacka helt själv. Det är helt enkelt så vi och våra nervsystem är funtade.


Vad du får

En annorlunda kurs i EFT tapping med korta, praktiska lektioner du gör i din egen takt. Jag guidar dig och vi knackar tillsammans tills du är redo att freestyla och knacka helt fritt.

Du tränar upp dina färdigheter att använda EFT som självhjälp, så att du kan känna dig trygg med processen. Steg för steg bekantar du dig med de olika element som gör tapping så verksamt.

Med värme och medkänsla guidas du att utforska det som stressar och oroar dig. Teknikerna vi använder varierar, med de är alla maxade med goda och effektiva ingredienser som hjälper dig till ett lugnare och rikare liv.

Du lär dig i din egen takt. Och du får självklart behålla materialet så du kan gå tillbaka och göra övningarna flera gånger. Till sist kan du skräddarsy ditt allra bästa sätt att använda EFT.

Du får formen, men fyller den med ditt eget innehåll.
Din kursledare


Iréne Ödmark Hall
Iréne Ödmark Hall

Iréne har mångårig erfarenhet av att hjälpa människor med stressproblematik att hitta åter till lugnet och glädjen inombords. Hon har lett grupper i avspänning och mental träning, i mindfulness och QiGong. Hon är också symbolpedagog, Zen Coach och författare till boken Trots att jag har cancer – om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness.

Iréne har en gedigen pedagogisk bakgrund, som gymnasielärare (i språk och stresshantering) och lärarfortbildare. Som EFT International Acc. Master Trainer utbildar hon numera i den nya stress- och traumabearbetningsmetoden EFT tapping. Hon uppskattas för sin värme och sin förmåga att göra även det komplicerade enkelt att förstå.


Vanliga frågor


Hur länge får jag behålla kursen?
När du tryckt på köpknappen och betalat är kursen din. Du får tillgång till den så långe du behöver + plus de förbättringar som din återkoppling leder till.
Får jag allt material på en gång?
Nej, du får några lektioner åt gången, utportionerat med några dagars mellanrum så att du hinner träna.
Kan jag vara med fast jag är nybörjare på EFT?
Absolut. Du har hittat helt rätt! Övningarna är upplagda så att du gradvis vänjer dig vid de olika stegen som ingår i tapping.
Jobbar vi i grupp eller enskilt?
Du övar själv. Eftersom det här är en pilotkurs kanske du som en extra bonus blir inbjuden till ett webinar där vi knackar tillsammans, och du har tillfälle att ställa frågor. Det är helt frivilligt att vara med där. Frågorna kan du också ställa skriftligt inne i kursen.
Handlar det bara om stress och oro?
Både ja och nej. Det som håller oss tillbaka i livet är oftast rädsla eller oro. Rädsla för att misslyckas, att någon ska bli arg på en, att man ska såra någon. Rädsla för det okända. När man tagit hand om de känslorna brukar saker och ting förändras, och det blir lättare att uppnå det man vill i livet.
Får jag ut något av det här fast jag kan EFT?
Absolut. Alla har sin egen unika stil att förmedla EFT, man lär sig alltid något och får nya infallsvinklar som gör att ens egen knackning fungerar bättre.

Du kan inte anmäla dig till den här kursen nu.