Z88nunjsxa2kpa5fhctp

Knacka fram lugnet

En meditation som kombinerar mindfulness med EFT

Din kursledare


Iréne Ödmark-Hall
Iréne Ödmark-Hall

Iréne har mångårig erfarenhet av att hjälpa människor med stressproblematik att hitta åter till lugnet och glädjen inombords. Hon har lett grupper i avspänning och mental träning, i mindfulness och QiGong. Hon är också symbolpedagog, Zen Coach och författare till boken Trots att jag har cancer – om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness.

Iréne har en gedigen pedagogisk bakgrund, som gymnasielärare (i språk och stresshantering) och lärarfortbildare. Som EFT International Acc. Master Trainer utbildar hon numera i den nya stress- och traumabearbetningsmetoden EFT tapping. Hon uppskattas för sin värme och sin förmåga att göra även det komplicerade enkelt att förstå.

Egna erfarenheter av stress och sömnproblem har inspirerat henne till den här helt unika kursen som hon hoppas ska kunna hjälpa dig att få ordning på sömnen. Iréne sover numera gott om nätterna - utom vid de tillfällen hon inte lever som hon lär. Men då har hon verktygen för att snabbt vara tillbaka på banan igen så att hon får den sömn hon behöver.


Kursinnehåll


  Knacka fram lugnet
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du registrerat dig

Starta nu!